Anna-liisa ’Ansku’ Bergström

Puh: 044-3390732

Valmennuskokemus vuosissa:

Vuodesta 2010 lähtien on Ansku keskittynyt erityisesti tanssivalmentamiseen ja valmentaa aktiivisesti kilpatanssijoita eri taitotasoilta E-luokasta A-luokkaan. Ansku on suorittanut Suomen Tanssiopettajain Liiton STOL-tutkinnon sekä International Dance Teachers Association –liiton IDTA Licentiate –tutkinnon. Pääopettajina ovat toimineet Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö. Tanssin opiskelu ja taitojen syventäminen on jatkuva prosessi, ja myös ulkomaista oppia Ansku on saanut opettajinaan mm. Pamela McGill ja Graham Oswick. Lisäksi Anskulla on Cidesco-kosmetologin koulutus.

Saavutuksia valmentajana:

Anskun valmentamat kisatanssiryhmät ovat saavuttaneet SM-tason menestystä viime vuosina mm. Latino Show –tanssin perättäisillä Suomen mestaruuksilla, MM-sijoituksilla ja muilla arvomitaleilla.

Oma tanssiura:

Anna-liisa ‘Ansku’ Bergström on kilpatanssin ammattilainen, valmentaja ja koreografi. Paritanssin hän alotti jo 8-vuotiaana synnyinkaupungissaan Raahessa. Kilpa-ajan saavutuksiin kuuluvat mm. SM-kulta Latino Show’n pienryhmissä ja hän on myös edustanut Suomea maajoukkueessa.

Kokeneen ja pidetyn esiintyjän tanssijanura on jatkunut aktiivisena vuosia myös suurta yleisösuosiota saavuttaneissa lava- ja TV-produktioissa, kuten Tanssii Tähtien Kanssa –ohjelmassa ja Stars Show’ssa. Haapalainen ja Suutari-Jääskön tuotannoista Ansku on esiintynyt mm. Latin Quarter –teoksessa 2007 sekä viime vuosien Double-teoksessa mm. Aleksanterin Teatterissa.

Oma valmennusfilosofia :

Opettajana Anskua on kuvattu periksiantamattomaksi. Tanssitekniikka on opettamisen tärkeä kulmakivi. Tekniikan rinnalla Ansku korostaa kuitenkin tanssin tuomaa ilon tunnetta sekä ilmaisua ja paritanssin kemiaa. Kehonkielellä ilmaiseminen voi olla paljon voimakkaampaa kuin yksikään sana!

Lisätietoja: www.annaliisabergstrom.com