Jurijs (Jurza) Trosenko

Puh: 0451207051

Valmennus kokemus vuosissa:

Jurijs Trosenko on toiminut valmentajana noin 8 vuotta. Hän aloitti toimia opettajana vielä oman kilpatanssiuran aikana. Ammattilaiseksi hän siityi kesällä 2012, suorittamalla kotimaisen Suomen Tanssiopettajan Liiton tutkinnon (STOL). Samana vuonna Jurijs lopetti aktiivikilpailemisen keskittyäkseen tanssiurheilijoiden ja tanssiharrastelijoiden valmennukseen, tanssiesiintymiseen sekä parketilla että teatterinäyttämöllä.


Saavutuksia valmentajana:

Jurijs Trosenkon oppilaat ovat saavuttaneet menestystä sekä kansallisissa että kansainvälisissä tanssiurheilukilpailuissa! Yksi parhaimmista oppilaiden tuloksista on 2. sija alle 10v tanssikilpailussa Junioreiden Blackpool Dance Festivaalissa keväällä 2016.

Jurijs opettaa aktiivisesti, esiintyy ja toimii tuomarina tanssikilpailuissa. Parhaillaan hän opiskelee ja valmistelee WDSF:n tuomarikongressiin. 

Oma tanssiura:

Kilpatanssiuran aikana Jurijs on saavuttanut yhteensä 13 SM-mitalia joista 5 on Suomen Mestaruutta. Keväällä 2014 Jurijs suoritti kansainvälisen IDTA (International Dance Teachers Assosiation) Licentiate-tutkinnon lattaritansseissa. 

Oma valmennusfilosofia:

Jurijs on energinen ja määrätietoinen valmentaja. Hänelle on erittäin tärkeä että tanssijat saavuttavat omia tavoitteita tanssin ilon kautta ja poistuvat salilta positiivisella tuulella täynnä inspiraatiota. 

Lisätietoja: www.jurzadance.fi