Balanssin Blogi

Balanssin uudet nettisivut ovat valmistumassa. Pientä viilausta vaille valmiit sivut aukeavat toivottavasti jo 1.8.2019. Uuden kauden ilmoittautumiset ovat jo käynnissä. Varmista paikkasi ilmoittautumalla nyt jo ryhmiin. Tänään ryhmätunti klo 17.00-18.00 vakioissa ja klo 18.00-19.00 vakio practice ja klo 19.00-20.00 lattari practice. Tervetuloa!

Kuvat saavat aikaan blogitekstisi viimeisen silauksen ja houkuttelevat lukijoita avaamaan sen. Blogitekstin ensimmäinen kuva on automaattisesti se, jota käytetään esikatselukuvana. Oikean kuvan valinta voi siis tehdä blogitekstistäsi houkuttelevamman.

Johdantokappale antaa lukijoille idean siitä, mitä he voivat blogitekstiltä odottaa. Sitä voi myös käyttää lyhyenä esittelynä blogitekstilistassa. Eri muokkaustavat saavat tekstin erottumaan muista teksteistäsi. Lue lisää nähdäksesi kuinka voit muokata blogitekstejäsi.

Lyhyet ja yksinkertaiset blogikirjoitukset pitävät lukijan parhaiten mukanaan. Mielenkiintoinen johdantokappale ja lyhyt, informatiivinen sisältö pitävät huolen siitä, että lukijasi palaavat takaisin.