ANNA-LIISA BERGSTRÖM

Ansku on raahelaissyntyinen kilpatanssija, jonka sydän sykkii tanssille ja liikunnalle. Hän aloitti tanssin 8-vuotiaana ja rantautui pääkaupunkiseudulle 19-vuotiaana. Ansku on edustanut Suomea maajoukkueessa sekä maailmalla lukuisia kertoja ja saavuttanut MM-finaalipaikan sekä showtanssin SM-kullan.
Kilpatanssin ammattilaiseksi hän siirtyi vuonna 2007 ja on suorittanut Diplomitanssinopettaja sekä International Dance Teachers Association IDTA Licentiate -tutkinnon. Nyt viimeisimpänä suoritettuna Anskulla on Valmentajan ammattitutkinto. Hänet on voinut bongata erilaisista upeista tanssiproduktioista ja -esiintymisistä, kuten Kansallisoopperan lavalta: Lepakko-operetti. Aleksanterin teatterin vuoden 2013 Haapalaisen ja Suutari-Jääskön menestystanssiteos, Double. Jarkko Tammisen huikea Stars Show -joka huipentui marraskuussa 2016 Hartwall Arenan suureen XXL-show'hun.
UIT-> keväällä 2018.
Ansku on luonteeltaan iloinen, ahkera sekä periksiantamaton valmentaja sekä koreografi.
Hänen valmentamat kisatanssiryhmät ovat saavuttaneet SM-tason menestystä viime vuosina mm. Latino Show -tanssin perättäisillä Suomen mestaruuksilla, MM-sijoituksilla ja muilla arvomitaleilla sekä kilpatanssiparit ovat menestyneet SM-tasolla
.
Oma valmennusfilosofia :
Opettajana Anskua on kuvattu periksiantamattomaksi. Tanssitekniikka on opettamisen tärkeä kulmakivi. Tekniikan rinnalla Ansku korostaa kuitenkin tanssin tuomaa ilon tunnetta sekä ilmaisua ja paritanssin kemiaa. Kehonkielellä ilmaiseminen voi olla paljon voimakkaampaa kuin yksikään sana!
Anskun sanoin:
Koen itseni hyvin onnekkaaksi voidessani työssäni yhdistää minulle tärkeät asiat: tanssin, terveet ja liikunnalliset elämäntavat sekä työn ihmisten parissa.

Lisätietoja: www.annaliisabergstrom.com