Tanssistudio Kaapelitehtaalla

Balanssi Studiot
Varaa aikaVuokraa tila

Harri ja Niina Antikainen ovat erikoistuneet vakiotanssien opettamiseen. Opettamisessaan he painottavat luonnollisten liikeratojen kehittämistä ja oman kehon tunnistamista. Harri on Mäkelärinteen Urheilulukion tanssiurheiluvalmentaja. Hän on myös ohjannut ja tehnyt koreografioita teattereiden musikaaleihin.

Kilpailu-urallaan Harri on voittanut viisi amatöörien ja Niina parinaan neljä ammattilaisten vakiotanssien Suomen Mestaruutta. Niinalla on saavutuksenaan useita Suomen Mestaruuksia lapsiluokista nuorisoluokkaan. Kansavälisissä kilpailuissa Harri on sijoittunut semifinaalin amatöörien vakiotanssien MM – ja EM – kilpailuissa, sekä ammattilaisurallaan myös semifinaalin EM – kilpailuissa.

Molemmat ovat opiskelleet tanssiurheilua muun muassa Antony Hurleyn, Monica Needhamin ja Sarah Francisin johdolla. Tanssiurheilun lisäksi he ovat opiskelleet klassista tanssia Roger Tullyn ohjauksessa, sekä Alexander – tekniikkaa Miss Goldien ja Ted McNamaran ohjauksessa. Harri on opiskellut myös Näyttämöliikuntaa Margaret Kellyn johdolla. Pari on suorittanut Suomen Tanssiopettajainliitto STOL Ry:n-, ISTD:n- ja Harri IDTA:n tutkinnot. Lisäksi Niina on suorittanut valmentajan ammattitutkinnon ja Harri valmentajan erikoisammattitutkinnon.

Harri Antikainen +358 400 650502

Niina Antikainen +358 405 788442

Harri ja Niina Antikainen

 

Varaa yksityistunti