Syksy 2021

06.08.2021

Ihanaa syyskautta kaikille tanssijoille. Balanssin syyskausi on pian alkamassa ja ilmoittautumiset ryhmiin ovat käynnissä. Balanssilla uusi syksyn aikataulu ja hinnasto astuu voimaan 9.8.2021. 

Practice Night harjoitukset ovat syyskaudella seuraavasti: 

Tiistaisin 19.00-20.00 vakiot 

Keskiviikkoisin 18.00-19.00 vakiot

Torstaisin 18.00-19.00 lattarit 

Uusien alkeisryhmien, kilpailevien parien ryhmät, rela-kehonhallintaryhmät sekä salin aikataulu löytyy tästä. 


Uusittuun hinnastoon on lisätty paljon pyydetty kuukausikortti. Samalla vapaaharjoitteluun ja practice night harjoituksiin tulee omat kortit 

Kuukausikortti vapaaharjoittelu ja practice nights 65 € (voimassa 30pv ostopäivästä)

Harjoituskortti 10 kertaa 45 euroa 

Harjoitusmaksu 1 kerta 6 euroa

Practicekortti 10 kertaa 54 euroa 

Practicemaksu 1 kerta 6 euroa 

Harjoitusmaksu on käytössä vapaaharjoitteluun ja practicemaksu Practice Night harjoituksiin. Kuukausimaksu sisältää kaikki vapaaharjoittelut ja practicet. (vanhoilla voimassa olevilla harjoituskorteilla voit maksaa practice night maksut vielä elokuun loppuun asti) 

Vapaaharjoitteluun tulee edelleen varata sali ennakkoon (yksi varaus / pari) ja practice harjoitukseen ilmoittaudutaan jokainen tanssija erikseen. Harjoitukset ja practicet maksetaan ennen harjoituksen alkua. 

Maksamattomasta harjoitus- tai practicemaksusta tai peruuttamattomasta sali tai practicevarauksesta tulemme perimään 10 euron lisämaksun. Harjoitusmaksut tai practice maksut voit ostaa omalle kortillesi ennakkoon verkkokaupastamme tai Balanssin henkilökunnalta.


IHANAA TANSSILLISTA SYKSYÄ TOIVOTTAEN 

Balanssi Studiot Oy