Ryhmätunnit

Vakio- ja latinalaistanssiryhmät kilpailijoille

Kesä 2020

Keskiviikkoisin:

klo 17.00-18.00 Vakiot / Juniorit ja Nuoriso C-B / Harri Antikainen Ilmoittautuminen

klo 19.00-20.00 Vakiot / Nuoriso, Yleinen ja Seniori B-A / Harri Antikainen Ilmoittautuminen

Torstaisin

klo 17.00-18.00 Lattarit / Juniorit ja Nuoriso C-B / Helena Ahti-Hallberg Ilmoittautuminen

klo 19.00-20.00 Lattarit / Nuoriso, Yleinen ja Seniori B-A / Helena Ahti-Hallberg Ilmoittautuminen 

Tanssijoiden fysiikkatreenit

Maanantaisin klo 17.00-18.00

Tanssijoille suunniteltu fysiikkatreeni on loistava oheisharjoittelumuoto ja keino parantaa myös tanssitekniikkaa. Treeneissä kehitetään lajinomaista voimantuottoa, liikkuvuutta, kehonhallintaa ja lihaskestävyyttä. Harjoitukset pitävät sisällään alkulämmittelyn, tunnin teeman mukaiset harjoitteet, Olympiakomitean suunnitteleman tanssijan lihaskunto- ja liikehallintaohjelman ja loppuverryttelyn.

Valmennuksesta vastaa urheilufysioterapeutti ja tanssinopettaja Maija Salminen.Ryhmien kuvaukset

Lastentanssi 3-5v.

Lastentanssissa lapset pääsevät tutustumaan tanssin ihanaan maailmaan. Ryhmää vetävät kokeneet lastentanssiopettajat jotka leikkien ja tanssien avulla ohjaavat lasta löytämään oman tanssinsa.

Lasten alkeet 6-12v.

Lasten alkeissa opetellaan kolmen vakiotanssin (valssi, tango, quickstep) ja kolmen latinalaistanssin (samba, cha-cha, jive) alkeet. Ryhmässä harjoitellaan tanssia ensin yksin ja sitten parin kanssa, mutta tunnille voi tulla myös yksin.  

Aikuisten alkeet

Aikuisten alkeisryhmässä opetellaan kolme vakiotanssia (valssi, tango, quickstep) ja kolme latinalaistanssia (samba, cha-cha, jive). Tunnille voi tulla parin kanssa tai yksin. 

Rela

Tunnilla opetellaan oman kehon hallintaa ja tehdään harjoitteita jotka auttavat ja mahdollistavat tanssissa opittavien asioiden oppimisen. Opit ovat suoraan siirrettävissä omiin tansseihin tai muihin harrastuksiin. Tunnit ovat auttaneet vuosien saatossa monia tanssijoita ja nyt on tunnit avattu myös aikuisharrastajille.

Kilpailevien ryhmät vakiot ja lattarit

Tule mukaan kilpailevien parien ryhmiin tanssimaan. Kilpailevien parien ryhmissä opetus tapahtuu ryhmän tanssitason mukaan ja eri tuntien sisältö vaihtuu tunneilla. Ryhmään voi osallistua myös ilman paria.

Argentiinalainen tango

Argentiinalaisen tangon tunneilla opetellaan upeaa argentiinalaista tangoa