SALIT JA TILAVUOKRAUS

Tanssisalit & hoitohuone

Balanssi Studiot vuokraa kahta peilisalia. Salit on varustettu joustavilla, lämpöeristetyillä tammiparkettilattioilla sekä näyttävillä, tunnelmaa luovilla valaistuksilla ja loistavalla äänentoistolla. Salit sopivat erilaisiin tanssitunteihin, -tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Lisäksi Balanssi Studioilta voi vuokrata peilillistä lämmittelytilaa sekä sähköisellä hoitopöydällä varusteltua hoitohuonetta, jotka sopivat mm. fysioterapeuteille, osteopaateille ja Aleksander-tekniikan ohjaajille. 

Tilojen koko, varustelu ja kulku

Tanssisaleina ovat 120m2 pieni sali ja 200m2 iso sali. Pienen salin koko on 13 m x 9 m ja korkeus 4,2 m. Ison salin koko on 23 m x 9 m ja korkeus 4,2 m. Isoon saliin on esteetön kulku. Pieni sali ja lämmittelytila sisältävät balettitangon. Lämmittelytilasta löytyy myös erilaisia kuntoiluun, kuntoutukseen ja lämmittelyyn sopivia liikuntavälineitä kuten mm. jumppamatot ja kahvakuulat. Kysy lisää salin varustelusta toimistolta.

Studion välittömässä yhteydessä on kaksi pukuhuonetta sekä WC-tilat. Suihkut sekä suuremmat naisten ja miesten pukutilat löytyvät kerrosta alempaa Kaapelitehtaan D-rapun kolmannesta kerroksesta. Kaapelin kolmannesta kerroksesta löytyy myös sukupuolineutraali pukuhuone.

Tanssisalien yhteydessä on odotustila ja pienikokoinen keittiö, joka on tanssijoiden ja vuokralaisten käytössä niin sovittaessa.

Vuokraus

Studiota vuokrataan tunti-, päivä- tai viikkoperusteisesti. Vuokrauksen yhteydessä vuokralainen saa käyttöönsä harjoitussalin, sen yhteydessä olevat pukuhuoneet sekä studion kiinteän kaluston (sis. äänentoisto, valaistus, balettitangot, jumppamatot 10 kpl, steppilaudat, kahvakuulat jne.). Tiloihin ei voi jättää omia varusteita tai rekvisiittaa oman harjoitusajan ulkopuoliseksi ajaksi.

Pidempien ajanjaksojen ja kausivuokrausten osalta hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin pienimuotoisiin yritys-, yksityistilaisuuksiin ja kuvauksiin - ota yhteyttä ja kysy lisää!

balanssistudiot@co.inet.fi

+358 40 5788442

Iso sali, koko noin 200 m2

Pieni sali, koko noin 130m2.

Vuokrahinnat

Tanssisalit:

Kaupalliset myyntiä harjoittavat toimijat pienisali 35€/h ja isosali 40€/h (sis. alv)

Teos- ja muu voittoa tuottamaton harjoittelu 25€/h (sis. alv) arkisin klo 8.00-16.00

Voit myös tiedustella pitkäaikaisia vuokrahintoja esimerkiksi teosharjoitteluun ja taiteelliseen suunnitteluun.

Hoitohuone:

Kertavuokra 10€/h + alv

Päivävuokra 45€ + alv (max. 8h/pvä)

Lähetä kysymys salinvarauksesta, vastaamme mahdollisimman pian