Vapaa harjoittelu

Balanssi Studiot
Varaa yksityistuntiOta yhteyttä

Vapaaharjoittelu

Vapaaharjoittelua varten tulee varata saliaikaa. Varattavana on aikoja 1h ja 1,5h. Pidäthän huolen varauksestasi ja tulet paikalle varattuna aikana.

Peruuttamattomista harjoitusajoista veloitamme lisämaksun 20,-/varaus. Vapaaharjoittelussa sali on jaettu harjoittelijoiden ja/tai opettajan kanssa. Tutustu myös lisätietoihin koko salin vuokraamisesta.

Harjoittelevista pareista vain toinen varaa ajan ja lisätietoon lisätään oman parin nimi. Jos sinulle ei ole avainta, muista varmistaa viimeistään 24h aikaisemmin, että salilla on joku tai kysy muista mahdollisuuksista avaimen suhteen.

Pidätämme oikeuden muutoksiin. Voimme mahdollisesti joutua siirtämään varauksia (klo aikaa tai salia) opetuksien, ryhmätuntien tai muiden tapahtumien takia.

Harjoitusmaksun voin maksaa kertamaksulla 6 € /hlö,  harjoituskortilla 10 kertaa 48 euroa tai kuukausimaksulla (30 pv) 65 €. Harjoitus maksetaan ennen saliin menoa.

Balanssi Studiot

Varaa vapaaharjoittelu

Balanssi Studiot

Osta vapaaharjoittelu

BALANSSI STUDIOT

Yksityistunnit

Voit varata myös tanssin yksityistunnin yksin tai parin kanssa huippuopettajiemme kanssa ja parantaa näin tanssitaitoasi oman tasosi mukaan. Kaikki opettajamme ovat kouluttautuneita kotimaassa ja ulkomailla. Tunnin voit varata suoraan ajanvarauksesta tai ottamalla yhteyttä opettajiimme