Vuokraa salimme

Balanssi Studiot
Ota yhteyttä

Tanssisalit ja hoitohuone

Balanssi Studiot vuokraa kahta peilisalia. Salit on varustettu joustavilla, lämpöeristetyillä tammiparkettilattioilla sekä näyttävillä, tunnelmaa luovilla valaistuksilla ja loistavalla äänentoistolla. Salit sopivat erilaisiin tanssitunteihin, -tilaisuuksiin ja tapahtumiin.

Lisäksi Balanssi Studioilta voi vuokrata peilillistä lämmittelytilaa sekä sähköisellä hoitopöydällä varusteltua hoitohuonetta, jotka sopivat mm. fysioterapeuteille, osteopaateille ja Aleksander-tekniikan ohjaajille. 

Pieni sali

Pieni tanssisali

Iso tanssisali

Saliemme välittömässä yhteydessä on kaksi pukuhuonetta sekä WC-tilat. Suihkut sekä suuremmat naisten ja miesten pukutilat löytyvät kerrosta alempaa Kaapelitehtaan D-rapun kolmannesta kerroksesta. Kaapelin kolmannesta kerroksesta löytyy myös sukupuolineutraali pukuhuone.

Tanssisalien yhteydessä on odotustila ja pienikokoinen keittiö, joka on tanssijoiden ja vuokralaisten käytössä niin sovittaessa.

Vuokraus

Studiota vuokrataan tunti-, päivä- tai viikkoperusteisesti. Vuokrauksen yhteydessä vuokralainen saa käyttöönsä harjoitussalin, sen yhteydessä olevat pukuhuoneet sekä studion kiinteän kaluston (sis. äänentoisto, valaistus, balettitangot, jumppamatot 10 kpl, steppilaudat, kahvakuulat jne.). Tiloihin ei voi jättää omia varusteita tai rekvisiittaa oman harjoitusajan ulkopuoliseksi ajaksi.

Pidempien ajanjaksojen ja kausivuokrausten osalta hinnat neuvotellaan tapauskohtaisesti. Tilat soveltuvat erinomaisesti myös erilaisiin pienimuotoisiin yritys-, yksityistilaisuuksiin ja kuvauksiin.

Vuokraushinnat

Tanssisalit:

Kaupalliset myyntiä harjoittavat toimijat pienisali 40€/h ja isosali 45€/h (sis. alv)

Teos- ja muu voittoa tuottamaton harjoittelu 25€/h (sis. alv) arkisin klo 8.00-16.00

Voit myös tiedustella pitkäaikaisia vuokrahintoja esimerkiksi teosharjoitteluun ja taiteelliseen suunnitteluun.

Hoitohuone:

Kertavuokra 10€/h + alv

Päivävuokra 45€ + alv (max. 8h/pvä)